marți, 12 noiembrie 2013

Trucuri pentru cresterea potentei

Aici o sa va prezentam cateva sfaturi utile si importante ce duc in mod sigur la cresterea potentei, intr-un mod cat se poate de eficient si natural fara sa vi se afecteze in vreun fel sanatatea ca asta conteaza cel mai mult dintre toate. In acest articol despre cresterea potentei o sa va prezentam foarte multe sfaturi si lucruri importante ce o sa va ajute sa profitati la maxim de viata dumneavostra sexuala alaturi de partenera.
Principala cauza care duce la scaderea potentei este fumatul deoarece acesta afecteaza foarte mult fluxul sanguin. Acest viciu periculos duce la ingustarea arterelor ce iriga penisul cu sange, cel mai bun sfat si cea mai inteleapta decizie care a-ti lua-o este sa renunati la fumat, insa daca nu reusiti incercati pe cat posibil a fumati cat mai putin.
Un sfat important ce ajuta la cresterea potentei este sa evitati si consumul de alcool abuziv, pentru ca afecteaza foarte mult si duce la erectiii slabe si nesatisfacatoare dar si la alte disfunctii sexuale frustrante.
Alt sfat important care poate sa va ajute la crestrea potentei este alimentatia. Trebuie sa introduceti in alimentatia dumneavoastra doar alimente cu continut scazut de grasimi animale, insa cu un continut bogat in fibre pentru ca o sa va ajute foarte mult la cresterea potentei. Recomandat ar fi sa renunati  la consumul de prajeli, grasimi animale dar si dulciuri.
Alta solutie la fel de importanta care poate sa va ajute la cresterea potentei sunt anumite suplimente si vitamine pentru ca ajuta la eliminarea tuturor problemelor cauzate de o erectie slaba. Aceste suplimente au in componenta vitaminele A,B,C,E, dar si Crom, Zinc.
Aceste suplimente pentru cresterea potentei au la baza doar ingrediente 100 %  naturale din extracte din plante ca:  Sarsaparilla. Gotu Kola, sau Saw Palmetto plante ce sunt foarte folositoare atunci cand vine vorba de cresterea potentei si nu numai.
Daca o sa urmati aceste sfaturi prezentate mai sus, o sa va bucurati de o crestere a potentei foarte mare  intr-un timp foarte scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu