vineri, 15 noiembrie 2013

Metode pentru inlaturarea problemelor cauzate de o ejaculare precoce

Atunci cand vreti sa scapati de ejaculare precoce, incercati sa citi aceste sfaturi prezentate mai jos pentruca o sa va ajute foarte mult. Aceasta problema a ejaculari precoce este o problema ce o treime din populatia masculina o intampina. Problema ejaculari precoce este o afectiune destul de suparatoare si de frustranta pentru un barbat care nu poate duce un act sexual deoarece ejaculeaza imediat dupa penetrare. 
Aici mai jos aveti cateva tehnici si idei cu care ve-ti putea sa vindecati problema ejacularii precoce.
Una dintre aceste tehnici este retragerea, aceasta metoda presupune retragerea penisului in momentul in care simtiti ca se apropie orgasmul. Dupa ce retrageti penisul este de preferat sa continuati sarutarile si mangaierile pasionale pentru a mentine in continuare excitarea in interesul partenerei. Metoda aceasta a retrageri functioneaza pentru ca atunci cand ve-ti continua penetrarea o sa fiti foarte departe de orgasm si ve-ti putea relua actul sexual de la capat. Daca ve-ti face aceste lucru de cateva ori in timpul actului sexual o sa va puteti bucura de o satisfactie maxima alaturi de partenera dumneavoastra, si ve-ti putea controla mult mai bine si mai usor momentul ejaculari, eliminand in totalitate aceasta ejaculare precoce.
O alta metoda este tehnica de penetrare, prima greseala care duca la ejaculare precoce este inceperea si continuarea actului sexual cu penetrari rapide si superficiale. Aceste metode de penetrare au trei mari dezavantaje. Primul dezavantaj este ca atunci cand penetrarea este superficiala, penisul este stimulat foarte mult, si tindeti sa va miscati mult mai repede ceea ce duce la o ejaculare precoce. O penetrare superficiala nu produce insa foarte multa placere nici dumneavostra si nici partenerei. Penetrarea trebuie sa fie cat mai lenta si mai adanca la inceput , iar pe parcursul actului sexual sa se intensfice, pastrand profunzime pentru a obtine un orgasm satisfacator.

O alta metoda la fel de buna pentru ejaculare precoce este folosirea anumitor spray-uri care au rolul de a desensibiliza penisul, si de a prelungi durata actului sexual.
Astfel daca ve-ti urma aceste sfaturi prezentate mai sus puteti inlatura cu succes aceasta ejaculare precoce, care o sa devina cu timpul o amintire neplacuta cu care nu o sa va mai intalniti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu