vineri, 15 noiembrie 2013

Metode pentru inlaturarea problemelor cauzate de o ejaculare precoce

Atunci cand vreti sa scapati de ejaculare precoce, incercati sa citi aceste sfaturi prezentate mai jos pentruca o sa va ajute foarte mult. Aceasta problema a ejaculari precoce este o problema ce o treime din populatia masculina o intampina. Problema ejaculari precoce este o afectiune destul de suparatoare si de frustranta pentru un barbat care nu poate duce un act sexual deoarece ejaculeaza imediat dupa penetrare. 
Aici mai jos aveti cateva tehnici si idei cu care ve-ti putea sa vindecati problema ejacularii precoce.
Una dintre aceste tehnici este retragerea, aceasta metoda presupune retragerea penisului in momentul in care simtiti ca se apropie orgasmul. Dupa ce retrageti penisul este de preferat sa continuati sarutarile si mangaierile pasionale pentru a mentine in continuare excitarea in interesul partenerei. Metoda aceasta a retrageri functioneaza pentru ca atunci cand ve-ti continua penetrarea o sa fiti foarte departe de orgasm si ve-ti putea relua actul sexual de la capat. Daca ve-ti face aceste lucru de cateva ori in timpul actului sexual o sa va puteti bucura de o satisfactie maxima alaturi de partenera dumneavoastra, si ve-ti putea controla mult mai bine si mai usor momentul ejaculari, eliminand in totalitate aceasta ejaculare precoce.
O alta metoda este tehnica de penetrare, prima greseala care duca la ejaculare precoce este inceperea si continuarea actului sexual cu penetrari rapide si superficiale. Aceste metode de penetrare au trei mari dezavantaje. Primul dezavantaj este ca atunci cand penetrarea este superficiala, penisul este stimulat foarte mult, si tindeti sa va miscati mult mai repede ceea ce duce la o ejaculare precoce. O penetrare superficiala nu produce insa foarte multa placere nici dumneavostra si nici partenerei. Penetrarea trebuie sa fie cat mai lenta si mai adanca la inceput , iar pe parcursul actului sexual sa se intensfice, pastrand profunzime pentru a obtine un orgasm satisfacator.

O alta metoda la fel de buna pentru ejaculare precoce este folosirea anumitor spray-uri care au rolul de a desensibiliza penisul, si de a prelungi durata actului sexual.
Astfel daca ve-ti urma aceste sfaturi prezentate mai sus puteti inlatura cu succes aceasta ejaculare precoce, care o sa devina cu timpul o amintire neplacuta cu care nu o sa va mai intalniti.

marți, 12 noiembrie 2013

Trucuri pentru cresterea potentei

Aici o sa va prezentam cateva sfaturi utile si importante ce duc in mod sigur la cresterea potentei, intr-un mod cat se poate de eficient si natural fara sa vi se afecteze in vreun fel sanatatea ca asta conteaza cel mai mult dintre toate. In acest articol despre cresterea potentei o sa va prezentam foarte multe sfaturi si lucruri importante ce o sa va ajute sa profitati la maxim de viata dumneavostra sexuala alaturi de partenera.
Principala cauza care duce la scaderea potentei este fumatul deoarece acesta afecteaza foarte mult fluxul sanguin. Acest viciu periculos duce la ingustarea arterelor ce iriga penisul cu sange, cel mai bun sfat si cea mai inteleapta decizie care a-ti lua-o este sa renunati la fumat, insa daca nu reusiti incercati pe cat posibil a fumati cat mai putin.
Un sfat important ce ajuta la cresterea potentei este sa evitati si consumul de alcool abuziv, pentru ca afecteaza foarte mult si duce la erectiii slabe si nesatisfacatoare dar si la alte disfunctii sexuale frustrante.
Alt sfat important care poate sa va ajute la crestrea potentei este alimentatia. Trebuie sa introduceti in alimentatia dumneavoastra doar alimente cu continut scazut de grasimi animale, insa cu un continut bogat in fibre pentru ca o sa va ajute foarte mult la cresterea potentei. Recomandat ar fi sa renunati  la consumul de prajeli, grasimi animale dar si dulciuri.
Alta solutie la fel de importanta care poate sa va ajute la cresterea potentei sunt anumite suplimente si vitamine pentru ca ajuta la eliminarea tuturor problemelor cauzate de o erectie slaba. Aceste suplimente au in componenta vitaminele A,B,C,E, dar si Crom, Zinc.
Aceste suplimente pentru cresterea potentei au la baza doar ingrediente 100 %  naturale din extracte din plante ca:  Sarsaparilla. Gotu Kola, sau Saw Palmetto plante ce sunt foarte folositoare atunci cand vine vorba de cresterea potentei si nu numai.
Daca o sa urmati aceste sfaturi prezentate mai sus, o sa va bucurati de o crestere a potentei foarte mare  intr-un timp foarte scurt.

vineri, 8 noiembrie 2013

Pastile potenta avantaje

Folosirea acestor pastile potenta se face atunci  cand incepem sa trecem la o varsta la care nivelul libidoului incepe sa scada, dar si atunci cand diferite cauze ca fumatul, stilul de viata si alcoolul intervin si incep sa isi faca simtita prezenta prin scaderea potentei dar si a altor disfunctii sexuale.

Aceste pastile potenta sunt folosite pentru ca ajuta foarte mult la realizarea unei erectii mult mai puternice si mai ferme pentru ca actioneaza in mod direct asupra fluxului de sange de la nivelul penislui.

 Pastilele de potenta sunt foarte bune la producerea de oxid nitric dar si la sporirea dilatari vaselor de sange, rezultatul fiind erectii mult mai puternice datorita faptului ca muschi penisului se relaxeaza si dau voie la sange sa circule mult mai bine.

Insa pe langa toate aceste avantaje aceste,  pastilele potenta ajuta si la: imbunatatirea functiei sexuale, prelungeste actul sexual, ajuta la cresterea libidoului, vitalitati si rezitentei, imbunatateste functiile urinare, creste apetitul sexula si elimina ejacularea precoce, intensifica actul sexual si ajuta la intarzierea schimbarilor hormonale datorate varstei.

Dar pe langa toate aceste benefici pastilele de potenta, ajuta si foarte mult emotional si moral pe toti barbati care sufera de aceasta problema pentru ca elimina stresul si anxietatea acestea fiind principalele cauze ce duc la pierderea potentei indiferent de varsta.
 
Acestea pastile potenta au in componenta doar ingrediente naturale si de aceea nu au efecte secundare nedorite ce va pot afecta sanatatea. Indicat ar fi ca atunci cand luati aceste pastile potenta este sa nu consmati alcool sau sa inceracti sa consumati cat mai putin. Pastilele de potenta nu sunt recomandate persoanelor care sufera de afectiuni cardiace, hipertensiune , diabet fara sa ceara sfatul unui medic specialist.
 
Deci daca suferiti de aceasta problema suparatoare, apelati cu incredere la aceste pastile potenta pentru ca o sa va ajute foarte mult la imbunatatirea vieti sexuale, cresterea libidoului si la tratarea altor disfunctii sexuale. Aceste pastile potenta va vor ajuta sa va recapati increderea in dumneavoastra si o sa va puteti bucura de o viata sexuala satisfacatoare alaturi de partenera dumneavoastra.