marți, 15 octombrie 2013

Solutii pentru o erectie mai buna

Atunci cand incep sa imbatraneasca ,nivelul hormonilor sexuali ai barbatilor incep sa scada  si devin din ce  mai putini activi ceea ce duce la o erectie slaba si fara fermitate. Functiile acestor hormoni sunt productia volumului de sperma dar si mentinerea unui apetiti sexual sanatos, daca nivelul hormonilor scade si aceste functii se diminueaza incet  ceea ce duce la erectia slaba dar si la altre disfunctii sexuale.
Aici va sunt prezentate cateva  metode si sfaturi utile cu care puteti reusi sa aveti o erectie mai buna si mai puternica, si sa inlaturati erectiile slabe si frustrante tinand hormoni sexuali la parametri normali. Pentru a avea o erectie mai buna trebuie sa luati suplimente , insa indicat ar fi sa aveti inainte un consult medical pentru ca medicul specialist sa va spuna clar de ce disfuntie sexuala suferiti. De recomandat ar fi suplimentele pe baza de viatmine ca A,B,C,E, Crom, Zinc si L-arginina pentru ca au un rol benefic si important pentru mentinerea unui penis sanatos.
Aceste suplimente pentru o erectie mai buna trebuie  neaparat sa aiba la baza doar ingrediente naturale si anume extracte din plante ca : Sarsaparilla, Gotu Kola, radacina de Hydrangea, Saw Palmetto care au un rol foarte important la tratarea erectiilor slabe ,  imbunatatirea erectiilor si ameliorarea impotentei. Datorita ingredinetelor naturale acestea sunt foarte sanatoase , neavand in urma consumului efecte adverse neplacute ce va pot pune in pericol viata si sanatatea.
Alte solutii eficiente pentru o erectie mai buna sunt ceaiurile naturale deoarece sunt foarte benefice pentru cresterea potentei insa si cu efecte benefice asupra sari generale de sanatate. Singura diferenta intre un supliment pentru potenta si ceai este ca suplimentul pentru potenta isi face efectul imediat in timp ce ceaiul isi face efectul in timp.
Factorii fizici ce duc scaderea unei erectii mai bune sunt testosteronul care datorita nivelului scazut duce la aparitia erectiilor slabe si fara fermitate. Testosteronul mentine libidoul si functiile sexuale . Sa demonstrat faptul ca barbati dupa varsta de 30 de ani incep sa piarda cate 10 % din nivelul de testosteron insa aceasta lipsa  incepe sa isi faca dupa varsta de 40 de ani.
Ignorarea acestei afectiuni a erectiei slabe poate duce la impotenta, de aceea este recomandat sa apelati la sfaturile unui medic specialist pentru a va recomanda un tratament adecvat pentru a avea o erectie mai buna si pentru a va bucura de o viata sexuala satisfacatoare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu