vineri, 18 octombrie 2013

Prevenirea ejaculari precoce

Ejacularea precoce este una dintre cele mai intalnite afectiuni la barbati. Insa barbati nu trebuie sa isi faca griji pentru ca exista foarte multe metode pentru vindecarea si prevenirea ejaculari precoce, metode ce sunt de altfel foarte eficiente si benefice.
Mai jos va vom prezenta cateva metode pentru prevenirea ejaculari precoce:

Pozitia sexuala- aceasta metoda este una foarte simpla ce presupune controlul pe toata durata actului sexual. In cazul in care partenera detine controlul si viteza actului sexual atunci este foarte putin probabil ca acesta o sa aiba o perioada indelungata.Trebuie sa ai grija totdeauna  sa ai sub control adancimea si viteza pozitiei cu care desfasori actul sexual. Pentru prevenirea ejaculari precoce in momentul in care simti ca te apropi de orgasm trebuie neaparat sa schimbi pozitia, lucru ce te va face sa te reacomodezi pentru un nou inceput al actului sexual. 
Folosirea unui prezervativ- este si aceasta o metoda foarte buna pentru prevenirea ejaculari precoce insa acestea nu sunt preferate de toti sau nu le suporta. Exista foarte multe motive pentru care barbati nu suporta prezervativeele din simplul motiv ca scad foarte mult din placerea unui orgasm. Insa prezervativul poate fi folosit in avantajul tau pentru ca garanteaza cu succes prevenirea ajaculari precoce, si face ca un act sexual sa fie mult mai indelungat. Atunci cand vrei sa folosesti prezervative foloseste-le pe cele care sunt mai groase pentru ca asigura desenzibilizarea si o protectie mult mai sporita.

Spray-uri si creme- acestea au rolul de a desensibiliza penisul si de a preveni ejacualarea precoce, aceasta este una dintre cele mai folosite metode pentru ca este una destul de practica si eficienta.
Metoda Kegel- aceasta metoda este foarte buna si eficienta la prevenierea ejaculari precoce. Muschi Keghel sunt muschi care controleaza uretra si jetul de urina. Intarirea acestui muschi poate ajuta la controlul ejaculari si la intarzierea acesteaia eliminand in totalitate ejacularea precoce.
Deci daca o sa folositi aceste metode naturale si puternice ce ajuta la prevenirea ejaculari precoce, ve-ti putea si dumneavoastra sa va bucurati de o viata sexuala plina de impliniri si satisfactii alaturi e partenera dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu