vineri, 27 septembrie 2013

Sfaturi pentru o erectie mai buna

Poti avea o erectie mai buna daca urmezi cateva sfaturi utile si interesante care te vor ajuta sa sa iti stimulezi viata sexuala .
Majoriatea dintre barbati se intreaba de ce nu au o erectie mai buna , cauzele pot fi  un stil de viata nesanatos , consumul excesiv de alcool dar si fumatul.

Insa alte cauze ce duc la o erectie slaba sunt vasele de sange  de la nivelul penisului si trebuie sa iei masuri imediate deoarece acestea sunt in stransa legatura cu atacurile de cord sau accidentele vasculare.
Diabetul este alta cauza care dauneaza deoarece aceasta afectiune nu da voie vaselor de sange sa se dilate si sa se relaxeze corespunzator ceea ce duce la reducerea cantitati de sange ce intrat in penis iar din acesta cauza nu veti avea o erectie mai buna.

Alte cauze ce duc la disfunctiile erectile si nu va lasa sa aveti o erectie mai  buna sunt colesterolul si tensiunea arteriala probleme ce afecteaza in mod direct vasele de sange asta ducand la o erectie slaba si nesatisfacatoare.

Fumatul este unul din factori principali ce afecteaza o erectie buna deoarece fumatul duce la aparitia atersclerozie afectiune ce contribuie in mod la pierderea erectiei
Deficientele hormonale pot afecta in mod direct o erectie mai  buna deoarece nivelul de testosteron este scazut si asfel este afectat si libidoul . Aceste probleme hormonale apar din cauza nivelului crescut de prolactina sau tulburarii ale glandei tiroide.
Sfaturi pentru a avea o erectie mai buna:
- trebuie sa iti tii sub control tensiunea arteriala colesterolul si glicemia
- cere fara sa iti fie jena sfatul unui medic specialist
-daca ai aceste probleme ale unei erectii slabe trebuie sa te lasi numaidecat de fumat 
-totdeauna cand iei un medicament verifical pentru ca unele pot afecta in mod direct o erectie mai buna
-tine sub control kilogramele in plus pentru ca afecteaza foarte mult viata sexuala
Incearca sa faci multa miscare , exerciti fizice , alergat,  inot pentru ca vor ajuta foarte mult la imbunatatirea erectiei. Insa si consumul anumitor suplimente pentru potenta va pot pot ajuta sa aveti o erectie mai buna.
Insa daca folositi pastile de potenta pentru o erectie mai buna indicat ar fi sa cereti sfatul unui medic pentru a va recomanda un produs corect ce poate trata fara efecte adverse si fara sa va afecte in vreun fel sanatatea.
Aceste pastile potenta pentru o erectie mai buna trebuie sa aiba la baza doar ingrediente 100% naturale din extracte de plante, deorece daca sunt naturale nu o sa va afecteze in nici un fel sanatatea si o sa va bucurati de o viata sexula indelungata si satisfacatoare alaturi de partenera dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu