joi, 12 septembrie 2013

Din ce cauze apare o erectie slaba?

             Din ce cauze apare o erectie slaba? O intrebare la care multi barbati cauta un raspuns mai ales din randul celor ce au depasit o anumita varsta, si se intreaba cum isi pot recapata potenta, pentru a avea o viata sexuala  cat se poate de normala. In cazul in care faceti parte din aceasta categorie cu siguranta stiti cat este de tulburator, sa suferiti de impotenta, si de disfunctii erectile, sau sa aveti probleme cauzate de o erectie slaba. Dupa cum stiti imaginea unui barbat este in stransa legatura cu masculinitatea sa, si de aceea este nevoie sa aibe rezultatele dorite in pat, si in general in ceea ce priveste viata sexuala.

 Deci atunci cand vine vorba de obtinere a unei erectii bune aceasta nu trebuie sa se lase asteptata, pentru ca imaginea unui barbat sa nu fie afectata in vreun fel. Aceasta problema este cat se poate de sensibila, deoarece un barbat poate intra in depresie in cazul in care sufera de pe urma acestor probleme. In cele ce urmeaza va vom informa in legatura cu cauzele ce produc o erectie slaba, si cum le putem elimina. Astfel pentru inceput se poate spune ca o cauza in ceea ce priveste impotenta unui barbat este stresul, deorece acesta poate afecta in mod semnnificativ erectia.

Apoi, mai putem adauga anxietatea, depresia, oboseala, inhibitiile sexuale, nervozitate, si sa nu uitam de problemele din cadrul relatiei de cuplu. Astfel trebuie sa constientizati faptul ca erectia slaba sau alte disfucntii sexuale pot aparea din cauza unor factori fizici, si trebuie sa stiti ca pot avea un impact psihic mare asupra unui barbat, si asupra reputatiei sale. Dupa cum v-ati putut da seama ne aflam intr-un cerc vicios in ceea ce priveste depresia si  erectia slaba. Asta deoarece erectia slaba, poate duce la depresie, dar si depresia poate duce la erectie slaba.


In aceste situatii nu trebuie uitat nici testosteronul scazut, ce poate duce la aparitia unor probleme in ceea ce priveste obtinerea unei erectii puternice. Despre acest hormon se mai poate spune ca este cel ce mentine functiile sexuale si libidoul ridicat al barbatilor. Dupa un studiu s-a evidentiat faptul ca barbatii incep sa piarda din testosteron cu cate 10% pe deceniu, dupa varsta de 30 de ani, iar dupa 40 de ani incepe sa ii fie simtita lipsa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu